BLOGI

Tammikuun tunnelmia

Uuteen vuoteen lähdetään innolla ja inspiraatiota täynnä! Pitkät välipäivät ja vapaat on kuljettu metsissä, tuntureilla ja merellä. Kerätty voimia ja ajatuksia luonnon omasta kuvastosta.


Suuria postikorttimaisemia tai pieniä yksityiskohtia, taukoja matkan varrella kuumasta kaakaosta nauttien ja luonnon hiljaisuus ympärillä.  Kuvat ja muistot piirtyvät ajatuksiin ja ajan myötä luonnoslehtiöön.


Monet näistä hetkistä elävät kuvissa ja kuoseissamme. Näistä hetkistä syntyy myös tämän vuoden uutukaisemme, josta ihan pian pääsemme kertomaan teille lisää!! 


Vuosi 2015 oli hieno ja suuri kiitos siitä kuuluu teille! Kiitos kaikille kohtaamillemme ihmisille ja ennenkaikkea hienoille yhteistyökumppaneillemme.

Hyvää alkanutta vuotta!

_______________________________________________________________________________

It´s a new year full of Inspiration!

Those Long days of the holiday we´ve been hiking from magical forests, snowy arctic hills to the ice of the frozen sea. Getting the best nature can give us. All those wonderfull moments developing to something great this year. Can´t wait to tell you more soon!

Year 2015 was great! We are nothing but grateful we have met all of you.
Let´s make 2016 even better!

{{ product }} on lisätty {{ cart_link }}. Voit {{ continue_link }} ostoksia tai siirtyä {{ checkout_link }}. ostoskoriisi jatkaa kassalle ?locale=fi