BLOGI

Kettu kohtaa Hyggen!

Tuotteemme ovat tammikuun loppuun saakka esillä Suomen Tanskan suurlähetystön näyteikkunassa  Kööpenhaminassa.

Kävi nimittäin niin, että Kööpenhaminan suurlähetystön lähetystöneuvos, ihastuttava Kirsi Pohjankukka kävi osastollamme Formland-messuilla  ja tykästyi kovasti tuotteisiimme. Lähetystön tehtävänä kun on tuoda esille myös suomalaista osaamista, niin hän ehdotti, että saisimme tuotteemme esille lähetystöön kolmen kuukauden ajaksi. Mikä mahtava tilaisuus!

Köpis-faneina saimme myös hyvän syyn vierailla syksyisessä Tanskassa ja imeä itseemme sitä kuuluisaa hyggeä.  Riemukkaasti puetut tanskalaistenavat viipottavat laatikkopyörien kyydissä, kutsuvan kotoiset kahvilat ja ikkunaan asetellut leivonnaisröykkiöt, rohkean erilaiset sisustusputiikit iloisine myyjineen. Ai jai jai, voisiko tänne meille saada vähän enemmän tätä ja vähän vähemmän kaamosmurjotusta?   

 

Jos satut olemaan kävelyllä Kööpenhaminan Nyhavnin liepeillä, niin lähetystön näyteikkuna löytyy osoitteesta: Sankt Annae Plads 24.

________________________________________________________________________________

Our products are now on display in window of the Embassy of Finland in Copenhagen.
If you are taking a cosy stroll in Nyhavn, the embassy can
be found in Sankt Annae Plads 24.

{{ product }} on lisätty {{ cart_link }}. Voit {{ continue_link }} ostoksia tai siirtyä {{ checkout_link }}. ostoskoriisi jatkaa kassalle ?locale=fi